Aurinkovoimalan asiantuntija palvelee Himangalla ja lähiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkötyö Jahetec Oy on aurinkovoimalan luotettavasti palveleva asiantuntija. Toimimme Himangalta käsin Kalajoella ja Kokkolassa sekä ympäryskunnissa. Palveluihimme kuuluvat muun muassa aurinkopaneeleiden ja ilmalämpöpumppujen myynti sekä asennus- ja huoltotyöt.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää laadukkaista palveluistamme!

Aurinkopaneeleilla tuotat sähköä ekologisesti

Aurinkopaneelien hankinta on ekologinen teko, sillä niiden avulla voit tuottaa sähköä oman kotisi tarpeisiin ekologisesti. Tuotettua sähköä voit käyttää esimerkiksi kotisi sähkölämmityksessä. Tämä vaikuttaa luonnollisesti sähkölaskusi suuruuteen. Ennen pitkää huomaat, miten aurinkosähkön avulla säästät kotisi sähkön kulutuksessa.

 

Aurinkokennot muuntavat auringon säteilyn sähköenergiaksi. Aurinkokennot liitetään usein sähköverkkoon, vaikka niitä voi käyttää myös sähköverkosta erillään.

 

Meiltä saat markkinoiden parhaimmat aurinkopaneelit, joihin kuuluu myös kotimainen Salon tekemä paneeli. Valikoimastamme löytyvät aurinkopaneelit ovat Pohjoismaissa testattuja ja sopivat siten erinomaisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Voit siis olla varma niiden toimivuudesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Meiltä saat aurinkopaneelit niin omakotitaloihin kuin liikekiinteistöihinkin

Meiltä saat aurinkopaneelit pieniin ja isoihin kohteisiin – niin omakotitaloihin kuin liikekiinteistöihin ja muihin kaupallisiin rakennuksiinkin. Autamme mielellämme oikeanlaisten paneelien valinnassa kohteen ominaispiirteet huomioiden. 

 

Mikäli haluat lisätietoja aurinkopaneeleista ja niiden ominaisuuksista, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Palvelemme sinua mielellämme.

Yhteystietoihin

Teemme aurinkosähköjärjestelmien asennus- ja huoltotyöt osaavasti

Teemme aurinkosähköjärjestelmien asennus- ja huoltotyöt osaavasti, kilpailukykyiseen hintaan. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella eli hoidamme kaiken alusta loppuun asti. Kun asennamme aurinkosähköjärjestelmän tarvitsemaasi kohteeseen, tarjoamme myös järjestelmän käyttöopastuksen.

 

Mikäli tarvitset myöhemmin järjestelmän huolto- tai korjaustöitä, voit luottavaisin mielin kääntyä puoleemme. Käytössämme on ajanmukainen työvälineistö, jolla kaikki huolto- ja korjaustyöt sujuvat ongelmitta ja nopeallakin aikataululla. 

Suunnitteletko ilmalämpöpumpun hankintaa?

Kun suunnittelet ilmalämpöpumpun hankintaa, käänny puoleemme. Meillä on laaja kokemus erilaisten ilmalämpöpumppujen myynnistä sekä asennus- ja huoltotöistä. Ilmalämpöpumpulla voit lämmittää tai viilentää vuodenajan ja tarpeen mukaan niin asunnot kuin liiketilatkin. Ilmalämpöpumppu parantaa huomattavasti asumismukavuutta sekä nostaa kiinteistön arvoa.

 

Ilmalämpöpumpun avulla saat kohennettua myös sisäilman laatua. Kaiken lisäksi sen ansiosta säästät niin energiaa kuin rahaakin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää!