Osaava sähköasentaja kaikkiin kohteisiin Himangalla ja lähiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähkötyö Jahetec Oy tarjoaa osaavan sähköasentajan kokonaisvaltaista palvelua Himangalta käsin Kalajoella ja Kokkolassa sekä ympäryskunnissa. Teemme kaikkea sähkösuunnittelusta sähköasennuksiin. Palveluihimme kuuluvat myös ilmalämpöpumppujen ja aurinkosähköjärjestelmien myynti, asennus ja huolto. Myymme lisäksi sähkötarvikkeita.

Sähköasennukset urakka- tai tuntityönä

Palveluihimme kuuluvat kaikki kotitalouksien, maatilojen ja yritysten tarvitsemat sähkötyöt aina pienimmistä pistorasia-asennuksista suurempiin sähköurakoihin. Tarjoamme sähköasennuksen niin urakkahintaan kuin tuntityönäkin, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Sähköasentajamme ovat päteviä ja kokeneita tekijöitä, jotka palvelevat sinua ripeästi kaikissa sähköalan töissä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kokonaisvaltaista urakointia avaimet käteen -periaatteella

Hoidamme sähkötöiden kokonaisuuden halutessasi avaimet käteen -palveluna, eli sähkösuunnittelusta sähkötarvikkeiden myyntiin ja sähköasennukseen saakka. Huolehdimme myös siitä, että jäljiltämme kohde jää siistiin kuntoon.

 

Sähköalan kokonaisvaltainen palvelumme pitää sisällään:

  • sähkösuunnittelun

  • sopivien sähkötarvikkeiden myynnin

  • sähköasennukset

  • siivouksen ja asiaankuuluvan jätteiden kierrätyksen.

Pyydä tarjous!

Ilmalämpöpumppujen ja aurinkosähköjärjestelmien asennukset

Tarjoamme myös ilmalämpöpumppujen ja aurinkosähköjärjestelmien asennukset ammattitaidolla. Saat meiltä sekä ilmalämpöpumput että markkinoiden laadukkaimmat aurinkopaneelit ja aurinkovoimalaitokset avaimet käteen -palveluna, mikä tarkoittaa sitä, että myymme sinulle sopivan laitteen ja asennamme sen käyttövalmiiksi.

 

Teemme ilmalämpöpumppujen ja aurinkosähköjärjestelmien asennukset niin omakotitaloihin kuin liikekiinteistöihinkin. Vankkaa työkokemustamme ja ammattitaitoamme käyttäen hoidamme asennustyöt käden käänteessä myös isoihin kohteisiin. Meillä on käytössä ajanmukainen ja hyvin huollettu työvälineistö, mikä mahdollistaa sujuvan työskentelyn kohteessa kuin kohteessa.

 

Tarjoamme myös laitteiden käyttöopastuksen, ja myöhemmin voit tilata meiltä tarvitsemasi huollot ja korjaukset. Kaikenlaiset huolto- ja korjaustyöt kannattaa teettää kokeneella ammattilaisella, jotta saat ne heti kerralla kuntoon. Me löydämme ratkaisut kinkkisempiinkin ongelmakohtiin – siitä voit olla varma. Moitteettomasti toimiva aurinkosähköjärjestelmä – ilmalämpöpumpun tavoin – auttaa sinua säästämään sähkölaskussa.

 

Mikäli etsit ekologista ja kätevää järjestelmää kotiisi, ota yhteyttä henkilökuntaamme!

Lämmitä tai viilennä ilmalämpöpumpulla tarpeen mukaan

Ilmalämpöpumpulla lämmität tai viilennät vuodenajan ja tarpeen mukaan asunnot, toimistot, vapaa-ajan asunnot ja muut tilat. Ilmalämpöpumpulla voit parantaa esimerkiksi asumismukavuutta sekä kesän helteillä että talven paukkuvilla pakkasilla. Sopivan lämpötilan lisäksi luvassa on parempaa sisäilmaa – ja mahdollisuus säästää energiaa ja rahaa. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Katso yhteystiedot tästä